Šport > Nogomet
2 ogledov

Nastja Čeh odhaja v Saturn

Žurnal24 main
Nekdanji slovenski nogometni reprezentant Nastja Čeh bo kariero, kot kaže, nadaljeval v ruskem klubu Saturn. Dokončna odločitev bo znana sredi decembra.

Kot strela z jasnega je udarila novica, da bo ruski športni klub Himki razpustil nogometno ekipo in se združil s Saturnom. Ker je pri Himkiju v zadnji sezoni igral tudi slovenski vezist Nastja Čeh, je novica zanimiva tudi za naše medije. Nekdanji reprezentančni kapetan se je po koncu sezone v ruskem prvenstvu vrnil domov in si bo vzel čas za urejanje svojega statusa.

"Vem toliko kot vi. Klub gre bojda v likvidacijo, vendar se še nisem pogovarjal z nikomer, ki ima moč odločanja. Najverjetneje bom ostal v Rusiji," nam je v uvodu povedal Čeh in nekoliko bolj natančno pojasnil trenutni položaj. "V Saturnu si želijo pet ali šest igralcev Himkija videti v svojih vrstah. Med njimi sem tudi jaz. Za zdaj se še nisem stoodstotno odločil, vendar je najbolj realno, da bom kariero nadaljeval pri tem klubu." Čeh je še dodal, da bo dokončna odločitev znana nekje do sredine decembra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.