Šport > Nogomet
18 ogledov

Navas po debaklu z De Geo planil v jok

keylor navas EPA
Vratar Real Madrida Keylor Navas je priznal, da so ga premagale solze, ko je izvedel, da mu ne bo treba zapustiti kraljevega kluba.

Keylor Navas je na letališču, kjer je čakal na let v Anglijo, potočil nekaj solz, ko je postalo jasno, da se David de Gea ne bo preselil k Real Madridu, kar je posledično pomenilo, da aktualni vratar španskega velikana ostaja v Madridu.

Kostaričan je bil ob zajetni denarni odškodnini protiutež za prihod španskega vratarja, ki je zaradi birokratske napake, za katero sta kluba okrivila drug drugega, ostal v Manchestru. Navasa je nepričakovani razplet ganil do solz. Ne zato, ker ni dobil priložnosti, da bi zaigral v dresu Man Utd, temveč zato, ker je lahko ostal v Madridu.

''Zadnji dan prestopnega roka je bil eden najtežjih v moji nogometni karieri. Ko se je prestopni rok končal, sem zajokal, poleg moje žene. Človek sem in vse je prišlo na plano. Čakal sem na letališču, četudi brez kovčkov. Nisem bil na letalu, a bil sem blizu,'' je povedal Navas in dodal, da si nikoli ni želel zapustiti Madrida. Prav tako se je težko sprijaznil z dejstvom, da si v Realu močno želijo prihoda njegovega naslednika.

''Situacija je bila zapletena. Želel sem si igrati. Težko bi si interpretiral, če bi drugi (De Gea, op. a.) igrali pred menoj. Čakal sem v sobi in ob 19h mi je agent dejal, da moram na letalo. Pogodba Manchester Uniteda je prišla prepozno. Nisem želel oditi. Po tem sem opravil zdravniški pregled v Valdebebasu in se nisem več vrnil na letališče. Ni bilo časa. Bilo je težko. Prišel sem domov in začel jokati,'' je zaključil Navas.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.