Šport > Nogomet
20 ogledov

Navijač Cityja Neymarja postavil na laž

neymar barcelona EPA
Navijač Manchester Cityja, ki se je na tekmi Lige prvakov zapletel v besedni dvoboj z Neymarjem, zanika, da je v Portugalščini žalil zvezdnika Barcelone.

Neymar je v 80. minuti tekme osmine finala Lige prvakov med Manchester Cityjem in Barcelono sedel na klop, kjer je postal tarča enega od domačih navijačev. Brazilski napadalec je po zadnjem sodniškem žvižgu stopil do 19-letnika, ki je vseskozki gestikuliral, da je nogometaš Barcelone velik simulant.

Neymar je na tiskovni konferenci po tekmi dejal, da ga je navijač žalil v portugalskem jeziku, kar pa mladenič odločno zanika. ''Nekaj sekund je strmel vame, nato pa je preveril, če ga trener gleda. Nakazal mi je, naj pridem k njemu, takoj zatem pa je sodnik odpiskal konec tekme. Prišel je do mene in se mi prilepil na obraz. Nisem vedel, ali me bo odrinil ali kaj drugega. Nekaj mi je govoril v portugalščini ali španščini, vendar ga nisem razumel. Še naprej sem delal gesto, da bi ga jezil,'' je povedal Aziz Hammad.

Pogovor med obema akterjema je nato prekinil redar. ''Redar me je potegnil stran, on pa se je odpravil v tunel,'' je dejal Hammad in zanikal, da je Brazilca ozmerjal z grdimi besedami. ''Ničesar nisem storil narobe. Naredil sem le to, kar počnejo vsi ostali navijači. Ne govorim portugalsko. To je prihajalo iz zgornje etaže. Znan je po tem, da simulira in verjetno je polovica stadiona počela isto kot jaz. To je običajno,'' je sklenil navijač Cityja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.