Šport > Nogomet
22 ogledov

Navijač očistil več kot 3.600 sedežev

craig delew sedeži tvitter lleyton orient Youtube
Craig Delew, navijač angleškega tretjeligaša Lleyton Orienta, je izpolnil svojo obljubo in pobrisal prah na vzhodni tribuni stadiona Brisbane Road.

Craig Delew, nezadovoljen navijač Lleyton Orienta, je 11. februarja na Twitterju zapisal, da bo osebno očistil prah s sedežev na vzhodni tribuni stadiona Brisbane Road, če se v ekipo vrne ljubljenec domačega občinstva, vratar Eldin Jakupović.

Izvršni predsednik angleškega tretjeligaša Matt Porter se je nemudoma lotil dela in se v nekaj dneh s Hull Cityjem dogovoril za posojo 29-letnega čuvaja mreže. ''Tako kot vsi dobri klubi se o prestopih odločamo na podlagi tvitov naših navijačev,'' je na družbenem omrežju v šali zapisal Porter. Vodstvo kluba je nato 19-letnega navijača povabilo, naj izpolni svojo obljubo in očisti več kot 3.600 sedežev vzhodne tribune, Delew pa se je povabilu odzval in svoj del dogovora izpolnil.

Angleški klub je bil nad potezo mladega navijača tako navdušen, da si je lahko Delew tekmo proti Stevenageju ogledal iz častne lože. Malednič se je po obračunu srečal z Jakupovićem in v dar dobil vratarjeve rokavice. Pohvalno, ni kaj.

craig delew jakupović sedeži tvitter lleyton orient | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

craig delew sedeži tvitter lleyton orient | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.