Šport > Nogomet
18 ogledov

Navijač vdrl na igrišče in zabil evrogol

Budućnost Budučnost Lovčen navijač evrogol slavje Podgorica Youtube
Budućnost iz Podgorice je med tednom osvojila naslov črnogorskega prvaka, potem ko je na domačem igrišču sicer izgubila proti Lovčenu (0:1). Tekmo v glavnem mestu so zaradi različnih incidentov podaljšali za več kot deset minut, v 103. minuti pa je gol zabil celo navijač. In to kakšnega!

Prvaka je kot ena izmed zadnjih evropskih lig v sredo dobila tudi Črna gora, saj je Budućnost kljub porazu proti Lovčenu na domačem igrišču osvojila naslov. Tekmo so zaznamovali mnogi navijaški incidenti, zaradi katerih je moral sodnik obračun podaljšati vse do 103. minute, ko je tudi on videl dovolj, saj je eden izmed navijačev Budućnosti vdrl na igrišče in zabil evrogol.

Navijači so se nestrpno zbirali ob robu igrišča in čakali na tradicionalen vdor na zelenico, ko se dva navijača Budućnosti nista mogla zadržati. Prvi navijač je na igrišče pritekel z baklo in skorajda poškodoval nogometaša svojega moštva, po spodbudi s tribun pa je začel teči med igralci, preden so ga ustavili varnostniki.

Takrat se mu je pridružil še en, mnogo bolj talentiran navijač modro-belih. Potem ko je v zrak dvignil branilca Mitra Pekovića, si je priboril žogo na robu kazenskega prostora in jo od vratnice z izjemnim strelom poslal v prazen gol. Slavil je temu primerno, kot bi zabil gol v finalu svetovnega prvenstva, po tem zadetku pa je imel vsega dovolj tudi sodnik, ki je odpiskal konec tekme.

Vdor navijačev na stadionu v Podgorici:

Komentarjev 2
  • Aleš Pahor 10:33 02.junij 2012.

    *evrogol

  • Aleš Pahor 12:55 01.junij 2012.

    avtor tega članka.... če je to za tebe avtogol pol se ti ne razumeš v nogomet!