Šport > Nogomet
13 ogledov

Navijač zadel proti Man Unitedu

Barnsley je gol Manchester Unitedu zabil s pomočjo navijačev.
1/2
Žurnal24 main
Med nogometno tekmo osmine finala Carling Cupa med Manchester Unitedom in Barnsleyjem sta na igrišče pritekla domača navijača in poskrbela za zadetek.

Manchester United je v osmini finala Carling Cupa gostoval pri Barnsleyju. Ker gostitelji nikakor niso mogli doseči gola, sta stvari v svoje noge vzela domača navijača.

 

Stekla sta na zelenico, se skrila za hrbet Manchestrovega čuvaja mreže Bena Fosterja in mu v trenutku, ko je hotel brcniti žogo, le-to odvzela. Prvi navijač je žogo podal do drugega, ki je z volejem žogo zabil v mrežo Fosterja. Gol si bo navijač zapomnil za vse življenje, saj se proti rdečim vragom golov ne zabija vsak dan. Strelec je s tribun prejel glasne ovacije, svojo uspešno akcijo pa proslavil tako, da se je vrgel na prsi. Manchester United, sicer branilec naslova, je tekmo v svojo korist odločil z zadetkoma Dannyja Welbecka v 6. in Michaela Owena v 59. minuti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.