Šport > Nogomet
16 ogledov

Navijači Barçe so lahko pomirjeni

bayer barcelona guardiola EPA
V zadnjih dneh so se pojavile govorice, da bi trener Barçelone Pep Guardiola utegnil svojo pot nadaljevati pri mehiškem Chivasu, a glavni igralec zgodbe je vse že zanikal.

Pep Guardiola je svojo uspešno igralsko kariero sklenil ravno v Mehiki, vsaj za zdaj pa tam ne namerava nadaljevati svoje trenerske poti. V zadnjih dneh se je veliko govorilo in pisalo, da je Guardiola velika želja lastnika Chivasa Jorgea Vergare. Slednji je pred kratkim kot svetovalca že angažiral Johana Cruyffa, zdajšnji trener Barçelone pa se mu (še) ne bo pridružil.

"Res je, bil sem v Mehiki, toda v mojih trenutnih načrtih ni povratek v to državo, tako da ne bo nič od tega," je vse govorice zanikal Guardiola, ki ga pogodbo s ponosom Katalonije veže do konca letošnje sezone. Nove pogodbe za zdaj še ni podpisal, kar vznemirja predvsem navijače in tudi igralce, ki si želijo, da bi še naprej igrali pod vodstvom Guardiole.

"V mehiški ligi igra veliko dobrih igralcev. Johan njihov nogomet lahko naredi le še boljši," pa je Pep Guardiola prepričan, da bo legendarni Cruyff pri Chivasu in tudi mehiški ligi pustil velik pečat.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.