Šport > Nogomet
25 ogledov

Navijači Borussie kampirajo že od nedelje

Borussia Dortmund Real Madrid karte vstopnice navijač navijači Youtube
Okoli sto navijačev Borussie Dortmunda že od nedelje popoldne tabori pred prostori klubske trgovine, kjer bo od torka naprej moč kupiti vstopnice za domačo tekmo polfinala Lige prvakov proti Realu Madridu. Vstopnice na medmrežju že dosegajo ceno 300 evrov.

Najbolj goreči navijači Borussie Dortmund pred prihajajočo tekmo z Realom Madridom v polfinalu Lige prvakov ne želijo ničesar prepustiti naključju. Okrog sto navijačev si je pred klubsko trgovino v Dortmundu v nedeljo popoldne postavilo šotore in prineslo spalne vreče, v prijetnem sončnem vremenu pa si s pivom in pečenimi klobasami krajšajo čas do torka, ko bodo pri klubu tudi uradno začeli s prodajo dragocenih vstopnic.

Za tekmo s kraljevim klubom, ki bo na stadionu Signal Iduna Park na sporedu 24. aprila, seveda vlada ogromno zanimanje. Klub je v prodajo najprej pustil vstopnice za člane, do katerih so navijači lahko prišli prek telefona, v vsega nekaj minutah pa so pošle prav vse. Stadion Borussie velja za enega najbolj legendarnih v svetu nogometa, na mednarodnih tekmah pa lahko sprejme 65.590 gledalcev.

Predstavnik za odnose z javnostjo pri nemškem prvoligašu, Arne Niehörster, je zatrdil, da bodo vstopnice v prosti prodaji na voljo od torka, ni pa razkril njihovega točnega števila. Cena vstopnic za tekmo leta v Dortmundu se giblje med 45 in 170 evri, na spletu pa je cena v nekaterih primerih že narasla do 300 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.