Šport > Nogomet
14 ogledov

Navijači Fenerja metali bakle - z neba!

Fenerbahče BATE Borisov Evropska liga šestnajstina finala povratna tekma
1/6
Reševalni pas/Twitter
Uefa bo naslednjič dobro premislila, ko bo navijačem turškega Fenerbahčeja prepovedala vstop na katero izmed evropskih tekem. Pristaši istanbulskega velikana so četrtkovo tekmo Evropske lige kazensko spremljali pred zaprtimi vrati stadiona Şükrü Saracoğlu, kjer se jih je kljub vsemu zbralo več tisoč. Na igrišče so (na padalih!) priletele celo bakle.

Fenerbahče je z glasno podporo svojih navijačev, ki so se zbrali pred vhodom na stadion, premagal beloruski Bate Borisov (1:0) in se z golom Cristiana Baronija z enajstih metrov uvrstil v osmino finala Evropske lige.

Evropska nogometna zveza (Uefa) je turškim navijačem prepovedala vstop zaradi decembrskih incidentov na tekmi z Borussio Mönchengladbach, toda najbolj vročekrvni se niso dali kar tako. Pred stadionom Şükrü Saracoğlu se jih je zbralo več tisoč, ki so ob glasnem navijanju spremljali tekmo na velikem zaslonu.

Toda to še ni bilo vse - Fenerjevi navijači so z redko videno potezo na igrišče vrgli celo nekaj bakel, saj se jih je med tekmo z neba vsulo več deset, nameščenih na miniaturna padala. Igralce je podpiral tudi velik transparent z napisom "As If We Were Here" (Kot bi bili tukaj, op. a.).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.