Šport > Nogomet
18 ogledov

Navijači Liverpoola preganjali Nasrija

Samir Nasri Youtube
Po sredinem obračunu Liverpoola in Manchester Cityja na prvi tekmi polfinala ligaškega pokala so navijači redsov na cesti ujeli Samirja Nasrija, ki je po krajšem pregovarjanju stisnil rep med noge.

Kot da poraz proti Liverpoolu ni bil dovolj, je moral vezist Manchester Cityja Samir Nasri na poti domov poslušati še zbadljivke Liverpoolovih navijačev, ki so nanj povsem po naključju naleteli na cesti. "1:0, 1:0, 1:0, kako ti je to všeč? Opri okno," so vzklikali navijači redsov in sicer povsem mirnemu Nasriju še povedali, da nikoli ne bi smel zapustiti Arsenala: "Če bi ostal pri Arsenalu, bi imel več možnosti za osvajanje Lige prvakov kot s Cityjem." Nasri jim je odgovoril, da je on tisti, ki je na vrhu lestvice, toda s tem ni ravno prepričal navijačev Liverpoola. Ko je pogovor postal prevroč, je Nasri pohodil plin svojega pregrešno dragega jeklenega konjička in ušel razgretim pristašem kluba iz Anfielda.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.