Šport > Nogomet
10388 ogledov

Navijači Napolija norijo zaradi Handanovića

Samir Handanović Reševalni pas/Twitter
Slovenski vratar Samir Handanović se je zameril privržencem vodilne ekipe italijanskega prvenstva.

Nekdanji slovenski reprezentančni vratar Samir Handanović je v 16. krogu italijanske serie A na domačem stadionu Giuseppe Meazza gostil Napoli in slavil z 1:0. Pod edini zadetek na srečanju se je v 56. minuti podpisal Edin Džeko.

Pred derbijem je veliko prahu dvignilo imenovanje glavnega sodnika Simoneja Sozze, ki se je rodil v neposredni bližini Milana, zaradi česar naj bi bil po mnenju moštva iz Neaplja neustrezen kandidat za sojenje tekme.

Olje na ogenj je nato pred začetkom samega obačuna prilil še Handanović, ki je v tunelu nagovoril delivca pravice. "Sozza, danes ne piskaj preveč," je v šali dejal dolgoletni vratar Interja, s čimer naj bi, trdijo navijači Napolija, poskušal vplivati na sodniški kriterij.

Napoli je kasneje utrpel sploh prvi ligaški poraz v sezoni, po katerem z 41 osvojenimi točkami ostaja na vrhu ligaške razpredelnice.

Inter je s 33 točkami trenutno na četrtem mestu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.