Šport > Nogomet
290 ogledov

Navijači s signalno raketo nad nogometaše

hajduk navijači Profimedia
Navijači Hajduka so kljub praznim tribunam poskrbeli za incident na stadionu v Splitu.

Potem ko je njihova ekipa proti Varteksu zaostajala že s 3:0 in kasneje 3:1, so v v 63. minuti na igrišče preko tribun stadiona izstrelili signalno raketo. Na koncu so Splitčani izgubili s 3:2 in izgubili drugo mesto na lestvici, kjer je zdaj Rijeka.

V ligi prepričljivo vodi zagrebški Dinamo, Rijeka in Hajduk pa se borita za drugo mesto in ligo prvakov. Na Reki so gostitelji tokrat v derbiju kroga oddali točko Lokomotivi, ki ima prav tako še vse možnosti za drugo mesto, saj za Rečani zaostaja za dve točki, za Hajdukom pa eno

Gostje so na Rujevici pred 2500 gledalci povedli v 36.minuti z golom Lirima Kastratija. Šele v 66. minuti je tudi nekoliko srečno po odbiti žogi po izvednem kotu izenačil nogometaš iz Centralnoafriške republike Sterling Yateke, ki je tik pred tem prišel na igrišče. V 78. minuti je Andrijašević domače s strelom z glavo povedel v vodstvo. A le šest minut kasneje je Fran Karačić Lokomotivi z bele točke priigral pomembno točko.

V Splitu je Varteks iz Varaždina, ki se bori za obstanek, po prvem polčasu vodil s 3:0. Gostitelji pa so v drugem delu zadeli dvakrat, kar pa je bilo premalo za preobrat. Na stadionu na Poljudu gledalcev ni bilo zaradi kazni Hajduku.

 

Komentarjev 1
  • Avatar right
    right 08:41 17.junij 2020.

    kaj bi jih z veseljem popipsal