Šport > Nogomet
65 ogledov

Navijačica Napolija gola po zmagi nad Juventusom

Marika Fruscio Napoli Juventus Serie A Italija liga prvenstvo Youtube
Navijači Napolija so po vsem svetu slavili nedeljsko ligaško zmago nad osovraženim Juventusom. TV-zvezdnica Marika Fruscio je šla še korak dlje ...

Marika Fruscio, ki v studiu občasno komentira tekme z našim starim prijateljem Tizianom Crudelijem, se je pridružila tisočim navijačem Napolija, ki so želeli zaznamovati zmago nad starim rivalom Juventusom.

Moštvu Rafaela Beníteza je šele kot drugi ekipi v Serie A letos uspelo premagati branilce naslova z goli Joséja Callejóna in Driesa Mertensa ter se utrditi na tretjem mestu, ki ob koncu sezone vodi v Ligo prvakov.

Frusciova je na spletu objavila videoposnetek iz kopalne kadi, kjer njene intimne predele prekrivajo zgolj trije grbi Napolija. Kako je bilo videti slavje na zelenici, si lahko ogledate spodaj – uradni napovedovalec Decibel Bellini je dobesedno ponorel po vodilnem golu Callejóna, ime belgijskega reprezentanta Mertensa pa je kasneje zaklical kar enajstkrat

Slavje uradnega napovedovalca na stadionu San Paolo po golu Joséja Callejóna:

In še nekaj ničkaj oblečenih predstav Frusciove v studiu, kjer sicer kraljuje navijač AC Milana Tiziano Crudeli:

f

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.