Šport > Nogomet
21 ogledov

Navijaču rdečih vragov je prekipelo

david moyes EPA
Razočarani navijač Manchester United je trenerju Davidu Moyesu posredoval prav posebno sporočilo. Na zadnjico si je tetoviral napis: ''Moyes, ven!'' (Moyes, out!'')

david moyes tetovaža | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter
Škotski strateg David Moyes je vse od prevzema Manchester Uniteda priljubljena šala internetnih šaljivcev. V nekaj mesecih je zmagovito ekipo Sira Alexa Fergusona, ki se je poslovil z naslovom angleškega prvaka, spremenil v ekipo s sredine lestvice angleškega prvenstva in zato požel dobršen del negativnih kritik.

Po porazu na prvi tekmi osmine finala Lige prvakov, ko je United v gosteh izgubil proti Olympiakosu (0:2), je razočaranje med navijači rdečih vragov doseglo nove razsežnosti, enega od njih pa celo spodbudilo, da si je na zadnjico tetoviral ''Moyes, ven!'' (''Moyes, ven!'').

Navijač angleškega prvoligaša želi ostati anonimen, mi pa se sprašujemo, ali je tetovaža res smiselna, saj bo črnilo na njegovi zadnjici ostalo še dolgo potem, ko bo Moyes zares zapustil Old Trafford.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.