Šport > Nogomet
23 ogledov

Navijaški izgredi prekinili tekmo 8-letnikov

Poljska navijači Lech Poznan tekma bakle U-8 Youtube
Tri mesece je še do evropskega prvenstva v nogometu, ki ga bosta prvič v zgodovini gostili Poljska in Ukrajina. Iz obeh držav kljub vsemu iz dneva v dan prihajajo nove zgodbe o težavah z navijači, tokratna pa je še posebej šokantna: navijači poljskega Lecha Poznana so namreč z baklami in petardami prekinili tekmo osemletnih dečkov!

Pijani navijači Lecha Poznana so vdrli na tekmo U-8 ekip Leche in Kornika 2012, obnašali pa so se, kot bi se pred njihovimi očmi igrala kakšna izmed odločilnih tekem poljske Ekstraklase. Množica navijačev je poleg gostega dima, ki je povsem zakadil dvorano, tekmo uspela prekiniti tudi z metanjem petard, medtem ko so se mali igralci obeh ekip trudili počistiti igralno površino.

Ker se navijači niso vdali in vztrajali v dvorani in ker je bilo normalno igranje zaradi gostega dima onemogočeno, so tekmo odpovedali. Že v ponedeljek so o hudih nemirih poročali tudi iz druge države gostiteljice, Ukrajine, kjer je na tekmi med Dniprom Dnipropetrovskom in Vorsklo prišlo do spopada med navijači in varnostno službo. Za 15 minut so prekinili tudi tekmo med Dinamom Kijev in Krjvbasom, potem ko je neki navijač s pomarančo zadel stranskega sodnika.

Izgredi na tekmi v Dnipropetrovsku, kjer je Derek Boateng tudi podrl tri igralce zapored, kar pa seveda ni bil razlog za spodnje dogodke:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.