Šport > Nogomet
14 ogledov

"Ne bom Barçin Cristiano Ronaldo"

Alexis Sanchez EPA
Čilski nogometaš Alexis Sanchez je prvič javno spregovoril o prestopu v Barcelono. Pravi, da ne želi biti Barçin Cristiano Ronaldo, temveč Barçin Alexis Sanchez.

"Ali bom Barcelonin Cristiano Ronaldo? Ne, vse kar si želim, je, da bi bil Barcelonin Alexis Sanchez," je na vprašanje čilskih novinarskih kolegov odgovoril novopečeni član katalonskega velikana. V ponedeljek sicer nekdanjega nogometaša Udineseja čakata dva zdravniška pregleda, nato pa bo tudi uradno predstavljen v dresu Barcelone na Camp Nouu. Sanchez je še dejal, da se čuti ponosnega, ker je prestopil v najboljši klub na svetu. "Zdaj moram dokazati, česa sem vreden. Barcelona je zelo velika ekipa, ki si želi osvojiti vse. Sem zelo zadovoljen," je še dodal nekdanji soigralec slovenskega reprezentančnega vratarja Samirja Handanovića.

Sanchez se zaveda, da si ga je v moštvu želel sam trener Pep Guardiola, toda zdaj ne razmišlja o pritisku niti o tekmovanju za prvo enajsterico z domačim proizvodom Pedrom. "Najprej se moram integrirati v moštvo, da se bom lažje privadil na novo okolje," je poudaril Čilenec, ki je nekaj besed namenil tudi Argentincu Lionelu Messiju. "V čast mi bo igrati z Messijem, najboljšim nogometašem sveta."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.