Šport > Nogomet
14201 ogledov

Ne boste verjeli, kaj je Modrić po finalu rekel Salahu: "Umrl sem od smeha"

Mohamed Salah Profimedia
Napadalec Reala je razkril, kako si je Luka Modrić po finalu Lige prvakov privoščil Mohameda Salaha.

Izjemni nogometaš Liverpoola Mohamed Salah je pred letošnjim finalom Lige prvakov proti Real Madridu razlagal, da ima s Kraljevskim klubom še nerazčiščene račune, potem ko je proti Real Madridu že izgubil en finale.

"Madridčani so mi pustili še nezaceljene rane," je razlagal Salah, ki je pred štirimi leti na tekmi, ki jo je Real Madrid po fiasku Lorisa Kariusa dobil s 3:1, moral iz igre že sredi prvega polčasa zaradi poškodbe ramena, katero je utrpel v dvoboju s Sergiom Ramosom.

Salah je bil tako letos pred velikim finalom še dodatno motiviran, saj se je želel maščevati za boleč poraz izpred štirih let, in svojemu nasprotniku je dal v izjavah pred tekmo to tudi jasno vedeti. No, na poravnanje računov bo moral še nekaj časa čakati, saj se je dolg po letošnjem finalu še podvojil.

Mohamed Salah | Avtor: Profimedia Profimedia

Real je namreč pred tremi tedni na Stade de Franceu znova zmagal, tokrat z 1:0, ter še povečal Egipčanovo agonijo, k vsemu skupaj pa zagotovo niso pomagale besede, ki mu jih je po koncu tekme namenil Luka Modrić.

Mladi napadalec kraljevskega kluba Rodrygo je namreč razkril zanimivo anekdoto, do katere je prišlo ob podelitvi medalj, v kateri sta imela glavno vlogo Salah in Modrić, kateri ni pozabil na Egipčanove besede izpred finala. Zato mu je še nekoliko vtrl soli na rano.

"Moram vam razkriti eno zanimivo situacijo, do katere je prišlo po finalu. Nogometaši Liverpoola so hodili mimo nas, Salah je bil povsem strt. Ko je prišel mimo Modrića, ga je ta pozdravil ter mu rekel: 'Dobro, dobro. Poizkusi se nam maščevati spet naslednjič, ha ha ha.' Umrl sem od smeha," je anekdoto s podelitve medalj v enem izmed podcastov razkril mladi Brazilec.

Modrić se je sicer na omenjeni tekmi še petič zavihtel na vrh Evrope, medtem ko ima Salah poleg dveh porazov v finalu proti Realu še en naslov iz leta 2019, ko je Liverpool v finalu premagal Tottenham.

Komentarjev 1
  • Avatar bobnar53
    bobnar53 10:58 18.junij 2022.

    In to je umotvor neandertalca modrića, ha, ha,??

Sorodne novice