Šport > Nogomet
41 ogledov

"Ne grem v Madrid, ostajam v Londonu"

Branislav Ivanović Reuters
Srbski reprezentant Branislav Ivanović je potrdil, da se zanj zanima madridski Real, a je dejal, da za zdaj ostaja na Stamford Bridgeu.

Trener madridskega belega baleta Jose Mourinho je izrazil zanimanje za 28-letnega branilca Chelseaja Branislava Ivanovića. Nogometaš, ki lahko odlično odigra tako na poziciji osrednjega, kot na položaju bočnega branilca, je s svojimi predstavami navdušil slovitega Portugalca. Da pri Realu načrtujejo okrepitve v branilski vrsti ni nobeno presenečenje, saj Ricardo Carvalho ni več v prvem planu, po vsej verjetnosti pa se od belega dresa poslavlja tudi španski reprezentant Raul Albiol.

Vendar bodo Madridčani, kot zaenkrat kaže, nove moči morali poiskati nekje drugje. Ivanović je namreč v Londonu več kot zadovoljen. "Vem da se veliko govori o interesu Reala zame, zavedam se da me spremljajo, a do konkretnih pogovorov še ni prišlo. Trenutno sem skoncentriran na igranje v reprezentanci pod vodstvom novega selektorja Siniše Mihajlovića, v Chelseaju pa se tudi odlično počutim. Ravnokar smo postali evropski klubski prvaki in zamenjati klub v tem trenutku morda niti ne bi imelo smisla. Srečen sem v Londonu," je za špansko Marco povedal Ivanović.

Srbski branilec, ki je odličen tudi ob prekinitvah v napadu in je tako v letošnji sezoni zabil osem golov, je na Stamford bridge sicer prispel leta 2008 iz moskovske Lokomotive. Bodoči klub hrvaškega selektorja Slaven Bilića je v zameno za njegov prestop prejel 12 milijonov evrov odškodnine.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.