Šport > Nogomet
1 ogledov

Ne morete kupiti našega naslova!

manchester united ferguson Reuters
Legendarni Alex Ferguson je ustrelil novo strupeno puščico proti mestnim rivalom iz vrst Manchester Cityja. Fergie je prepričan, da milijoni evrov in funtov niso vedno dovolj za lovorike.

Manchester United je v 18. kolu Premier League s petardo odpravil Wigan (5:0), medtem ko je Manchester City le remiziral proti West Bromwichu (0:0). Rdeči vragi so se s tem na vrhu lestvice točkovno izenačili s sinjemodrimi, ki po odličnem začetku sezone v zadnjem času niso več tako prepričljivi.

"Ne morete kupiti našega naslova," je dejal Ferguson in s tem seveda mislil na številne milijone, ki so jih bogati arabski lastniki Cityja odšteli za zveneče okrepitve. "Z denarjem se lahko kupi naslov, kot se je to videlo na primeru Chelsea. Podobno se dogaja tudi pri Manchester Cityju in njegovih bogatih lastnikih. Ko se okrepite z zvenečimi imeni, te hitro uvrstijo med konkurente za naslov, vendar to ne pomeni, da greš nato do konca. Upam, da bomo mi v zaključku pokazali naš kakovost," dodaja Ferguson, ki je skozi vrstice namignil, da bi v zimskem prestopnem roku na Old Trafford lahko pripeljali tudi kakšno okrepitev: "Če bo na voljo igralec najvišje kakovosti, potem ga bomo najverjetneje pripeljali." Po številnih poškodbah, ki so dodobra načele moštvo Fergusona, bi kakšna okrepitev prišla še kako prav.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.