Šport > Nogomet
15 ogledov

Ne o nogometaših, temveč o norem egoistu

Martin Strel, ko je pred nekaj dnevi plaval v Londonu na reki Temzi.
1/11
Žurnal24 main
Čeprav o slovenski nogometni reprezentanci v angleških medijih težko najdemo kaj prida, pa se je v Daily Mailu vendarle znašel članek o Slovencu. O Martinu Strelu.
 

Pošljite svoje fotografije!

Spoštovani bralci in obenem navijači naše reprezentance, ki odhajate na Wembley! Zelo bomo veseli vaših zanimivih fotografij, ki jih lahko kot MMS pošljete na številko 4224 ali pa na elektronski naslov sport@zurnal24.si. Najboljše bodo objavljene.

Slava našega plavalnega dolgoprogaša Martina Strela seže daleč. Pred nogometno tekmo med Anglijo in Slovenijo je segla celo do angleških medijev. Tabloid Daily Mail je namreč objavil krajši članek o debelušnem dolenjskem ultramaratoncu.

"Praplaval je že Donavo, Mississipi in Jangce, pri 53 letih pa ga mika še največji izziv – preplavati Amazonko. To je Martin Strel, debelušni hazarder in občasni učitelj kitare, ki podira rekorde v vzdržljivostnem plavanju. Največkrat pijan,"
so zapisali v Daily Mailu. Najdba Strelovega "filma" Big River Man je zagotovo razveselila tamkajšnjo redakcijo. "Gre za nepozaben portret pravega ekscentrika. Sicer ne prepriča njegova trditev, da je eko-bojevnik. Bolj se zdi, da gre za norega egoista, slovenski odgovor na Borata," je zaključil avtor.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.