Šport > Nogomet
11 ogledov

Ne sme igrati za Portugalsko

Portugalci bodo v dodatnih kvalifikacijah nastopili brez Ronalda. FOTO: AFP Žurnal24 main
Cristianu Ronaldu Real Madrid tako kot Köln Milivoju Novakoviću nasprotuje, da bi zaradi lažje poškodbe igral za reprezentanco. Portugalec je odločen, da bo pomagal svojim kolegom.

Podobne težave, kot jih ima s svojimi delodajalci naš Milivoje Novaković, pestijo tudi enega izmed najbolj vročih evropskih nogometašev.Real Madrid Cristianu Ronaldu prepoveduje priključitev k reprezentanci Portugalske na sredini tekmi proti Malti.

Vodilni možje madridskega Reala so svojemu najbolje plačanemu nogometašu prepovedali priključitev k portugalski reprezentanci, ki bo v sredo odigrala zadnjo, a pomembno tekmo rednega dela kvalifikacij za SP 2010 v JAR. Razlog za prepoved priključitve k svojim soigralcem se skriva v tem, da je bil Ronaldo z zelenic odsoten skoraj mesec dni in še ni popolnoma pozdravil svoje poškodbe. Real si želi čimprejšnjega okrevanja svojega največjega zvezdnika.

A Ronaldu reprezentanca veliko pomeni, zato je že zaprosil za dovoljenje za priključitev k ekipi. Kot je poudaril portugalski selektor Carlos Queiroz, lahko Cristiano s svojo močno osebnostjo in velikim vplivom na soigralce veliko doprinese portugalski reprezentanci. Toda kljub temu Real noče slišati za želje portugalskega igralca, saj nočejo izgubiti niti enega samega dneva fizioterapije in okrevanja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.