Šport > Nogomet
0 ogledov

Ne v Barcelono, ampak v Real

Franck Ribery bo kariero nadaljeval v Španiji, a ne na Camp Nouu. Žurnal24 main
Vse je kazalo, da bo francoski reprezentant Franck Ribery iz münchenskega Bayerna prestopil v Barcelono, zdaj pa se je nenadoma v zgodbo vmešal madridski Real.

Španski časnik AS poroča, da so se Ribery, njegov agent, Bayern in najverjetnejši novi predsednik Reala Florentino Perez dogovorili o igralčevem odhodu v Madrid. Prestopa ne bodo potrdili vse do zaključka nemške Bundeslige.

Nepogrešljiv član francoske izbrane vrste je svojemu agentu Alainu Miglacciu dejal, naj sprejme ponudbo Reala. Ribery naj bi na Santiagu Bernabéuu ostal do konca sezone 2013/14. Florentino Perez naj bi si s to potezo še utrdil položaj glavnega favorita na predsedniških volitvah kraljevega kluba v juniju. Pomembno vlogo pri Riberyjevi odločitvi je imel nekdanji Realov as Zinedine Zidane, ki je prepričal igralca. Real bo za krilnega igralca Bayernu odštel okrog 50 milijonov evrov, bavarski velikan pa zanj že išče zamenjavo.

Novica je presenetila ljubitelje nogometa, še posebno ker je Ribery na glas razlagal, kako si kariero želi nadaljevati v Barceloni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.