Šport > Nogomet
14 ogledov

Ne v Olimpijo, Prosinečki na Reko?

Robert Prosinečki Olimpija Crvena Zvezda Stožice Saša Despot Robert Prosinečki
V soboto je odjeknila novica, da je nekdanji trener Crvene Zvezde Robert Prosinečki v kombinacijah za prihod na klop Olimpije, tokrat pa smo zasledili govorice, da je Veliki Žuti tudi na radarju hrvaškega prvoligaša iz Reke.

Zdi se, da Robert Prosinečki po koncu zgodbe s Crveno Zvezdo ne bo prav dolgo iskal nove zaposlitve. Potem ko se je pisalo, da je v kombinacijah za prihod na klop Olimpije, naj bi si Prosinečkega želeli tudi na Reki.

Če gre verjeti zapisom hrvaških medijev, bo Veliki Žuti prvoligaša iz Reke vodil že 15. septembra v Koprivnici proti Slaven Belupu. "Ne vem, kje bom nadaljeval svojo trenersko pot," je sicer na vse govorice odgovoril Veliki Žuti, a kjer je dim, je ponavadi tudi ogenj.

Na Reki je pred sezono sicer prišlo do velikih sprememb. V klub je prišel italijanski miljarder Gabrielle Volpi, ki ima velike načrte. Letni proračun naj bi za naše razmere znašal astronomskih štiri milijone evrov. Če bo to dovolj, da bo Prosinečki sprejel nov izziv, bomo še videli. "Trenutno nimam niti ene uradne ponudbe. Nova služba ni razlog za moj odhod iz Crvene Zvezde," pa zagotavlja eden redkih nogometašev, ki je v svoji karieri nastopal tako za Real Madrid kot Barcelono.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.