Šport > Nogomet
54306 ogledov

Nedavno igral finale Lige narodov, zdaj ujet na njivi

Martin Erlić Instagram
Del nogometne javnosti se čudi. Po koncu sezone se nekateri vrhunski nogometaši odpravijo na luksuzne in zaslužene počitnice, nekateri pa si baterije polnijo v domačem okolju.

Te dni je po družbenih omrežjih zaokrožila slika nogometaša Martina Erlića, ki jo je v svet poslal njegov prijatelj. S fotografije je razvidno, kako vrhunski nogometaš in hrvaški reprezentant Martin Erlić, ki je z "Vatrenimi" nedavno igral tudi v finalu Lige narodov, pomaga pri pobiranju krompirja na družinski njivi v Tinju, v vasi blizu Zadra.

25-letni Erlić, sicer član italijanskega Sassuola, je v preteklosti že večkrat povedal, da mu dela na kmetiji niso tuja in da z veseljem priskoči na pomoč svoji družini. Kot piše bosanski Avaz, ima njegova družina v lasti več kot 500 oljk in češenj, tisoč trt in številna polja. Poleg tega pa še čredo ovac, prašičev in kokoši.

Martin Erlić | Avtor: Profimedia Profimedia

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 6
  • nana5 13:10 26.junij 2023.

    Domaci najbrz oravijo, najprej na kmetiji naredit, pol se pa igraj.

  • Avatar Zoran
    StarMačk 09:34 26.junij 2023.

    Še dobro, da ni na bele štumfke za na njivo pozabil, ker drugače ga nebi spoznal...

  • pulse 07:08 26.junij 2023.

    Kaj pa je narobe s tem, da si najboljši nogometaš hkrati pa pomagaš staršem pobrati krompir z njive? A če bi pobiral jagode, pa bi bilo OK ali kaj? Kot da je delo na njivi nekaj ponižujočega... isto je častno, ...prikaži več kot vsako drugo delo in tudi tega je treba opraviti!