Šport > Nogomet
16 ogledov

Nekatere reči so večje od rivalstva

navijača tottenham arsenal Facebook
Navijača londonskih nogometnih rivalov sta dokazala, da prijateljstvo presega okvirje klubske pripadnost.

Klubska pripadnost ni šala, še posebej ko gre za mestne derbije, kakršen je na primer severnolondonski med Arsenalom in TottenhamomMed navijači omenjenih angleških velikanov ni nikakršne naklonjenosti, kljub temu pa še vedno obstajajo navijači, ki so zavoljo prijateljstva pripravljeni zamižati na eno oko.

Navijač Arsenala Dany Reid se je izkazal z velikodušno potezo, ko je svojemu prijatelju, sicer velikemu podporniku Tottenhama, odstopil svojo ledvico in mu tako rešil življenje. 

''Ni besed, s katerimi bi lahko opisal, kaj je ta fant naredil zame in za mojo družino. Dal mi je drugo priložnost, medtem ko je tvegal svoje življenje, ko mi je brez oklevanja odstopil ledvico. Ti si pravi junak in vsakdo si zasluži izvedeti, da si vrhunski človek, ki je pokazal velik pogum,'' je zapisal Tim, ki pa se ni mogel upreti šali na račun klubske pripadnosti. ''Čeprav si umazan topničar, sem ponosen, da si moj najboljši prijatelj,'' je dodal podpornik Tottenhama.

Britanska navijača zdaj čaka okrevanje, nasproti pa si bosta stala že 5. novemba, ko se bosta na stadionu Emirates pomerila velika londonska rivala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.