Šport > Nogomet
12 ogledov

Nekateri tekmovalci so neulovljivi

Kot smo obljubili, smo danes diskvalificirali vse tekmovalce, ki ne spoštujejo p Žurnal24 main
FcGlavonje nam je pred prvim turnirjem povedal, da pričakuje uvrstitev med prve tri. V pričakovanjih se je uštel le za eno mesto, saj se je uvrstil na vseeno odlično četrto mesto.
1) Kaj je bil razlog, da ste začeli igrati FC:08?
V časopisu Žurnal sem videl, da imate novo igro, za katero sem bil že od samega začetka prepričan, da mi bo šla bolje kot smučanje.

2) Kaj menite o igri?
Igra se mi ne zdi dobra, kar se igralnosti tiče in seveda drugih stvari, vendar če ti gre dobro, se izplača potruditi, ker so nagrade verjetno dobre. 

3) Kako pogosto trenirate na virtualnih nogometnih zelenicah?
Ne treniram. Enostavno, ko se mi da, se usedem in odigram par tekem.

4) Kakšne nastavitve uporabljate?
Predvidevam, da ste s tem mislili velikost in obliko igralcev … Igralce imam nastavljene po različnih velikostih in oblikah. Mislim, da to ni toliko pomembno, vendar vseeno ni dobro imeti vse nastavljeno do konca, ker so igralci prepočasni.

5) Kaj je bolj pomembno: dobra taktika, dobre nastavitve ali število treningov?
Mislim, da je najbolj pomembna dobra taktika, v vsem tem mora biti tudi veliko sreče, sploh kar se vratarjev tiče, ker so njihove obrambne sposobnosti spremenljive. 

6) V kvalifikacijah ste do sedaj dosegli kar 462 golov in dobili le en rdeč karton. Je to posledica vaše taktike?
Mislim, da teh 462 golov ni tako pohvalnih, kajti veliko igralcev (tudi tistih, ki so nižje na lestvici) ima še večje število golov, tako da je bolj pomembno zmagati čim več tekem, ne glede na zadetke, in jih seveda čim manj izgubiti. 

7) Na preizkusni tekmi ste bili z 2957 doseženimi točkami tretji najboljši Slovenec. Kako vam je uspelo?
Uspelo mi je z dobro igro, ki pa je trajala samo dobrih deset tekem, potem sem že začel izgubljati, in ko enkrat izgubljaš, je bolje nehati, ker se porazi samo še nadaljujejo.

8) Trenutno ste na 41. mestu svetovne lestvice kvalifikacij in ste šesti najboljši Slovenec. Kaj pričakujete od prvega turnirja?

Pričakujem, da bom vsaj med prvimi tremi ali še boljši.

9) Kaj menite o drugih igralcih FC:08? So zahtevni nasprotnik?

Mislim, da nihče ni tako zahteven … Seveda se najde nekaj izjem, vendar je v tej igri predvsem pomembno imeti dober načrt igre in, še enkrat ponavljam, veliko sreče z vratarjem, ker včasih dobi tak gol, da mi ni jasno, kdo je tako "hakljavo" branjenje vratarja naredil, ker bi bilo veliko bolje, da bi vratarji ves čas branili enako.

10) Kdo je vaš favorit za zmago na prvem turnirju v Sloveniji in v svetovnem merilu?

Za favorita v Sloveniji imam samega sebe in pa moštvo FcLjubljana. Glede svetovnega merila mi je vseeno, ker so s svojimi 18 urami preigravanja igre FC:08 na dan neulovljivi!
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.