Šport > Nogomet
26 ogledov

Nekdanji član Liverpoola na klopi Olimpije?

Igor Biscan Reuters
Po pisanju Nogomanie se nekdanji član Liverpoola in hrvaške reprezentance že pogaja za mesto na klopi ljubljanskega kluba.

Že kar nekaj časa je znano, da Safet Hadžić po koncu sezone ne bo obstal na ljubljanski klopi, kot prvi resni kandidat pa se zdaj omenja nekdanji hrvaški reprezentant Igor Bišćan.

Devetintridesetletnik je v svoji prvi sezoni kot glavni trener vodil NK Rudeš, ga napravil za hit v 2. HNL in nato že dva kola pred koncem prvenstva popeljal do naslova prvaka v drugi hrvaški nogometni ligi. Pri omenjenem klubu naj bi imeli zdaj težave z denarnim vložkom ob selitvi v višji rang tekmovanja in plačevanjem Bišćanovih zahtev, v akcijo pa je stopil prvi mož ljubljanskega kluba Milan Mandarić.

Bišćan je v svoji karieri igral za Dinamo, Liverpool in Panathinaikos, v dresu hrvaške reprezentance pa je odigral 15 tekem in dosegel en zadetek. Od izbrane vrste se je hitro poslovil, po suspenzu, ki ga je dobil leta 2003, ni več nikoli oblekel nacionalnega dresa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.