Šport > Nogomet
10 ogledov

Nekdanji soigralec nokavtiral Rooneyja

wayne rooney boks paul smith Instagram
Angleški tabloid je pridobil posnetek, na katerem nekdanji nogometaš Manchester Uniteda nokavtira zvezdnika rdečih vragov Wayna Rooneyja.

Napadalec Manchester Uniteda in nekdanji soigralec Phil Bardsley naj bi se ''spopadla'' pred približno mesecem dni v Rooneyjevem dvorcu v Cheshiru. Nogometaša sta si slabo minuto izmenjavala udarce, nato pa je Rooney po neposredni bombi v glavo za nekaj sekund obležal na tleh.
''Vsi so bili v skrbeh, ker je Wayne tako grdo padel. Ko je padel, je glasno zabobnelo in nekaj časa je nepremično ležal z zaprtimi očmi,'' je za Daily Mail povedal vir in dodal. ''Oba se zavedata, da sta storila neumnost, vendar ju je nekoliko zaneslo.''

Medtem ko se angleški mediji sprašujejo o nenavadnih domačih aktivnostih enega najboljših nogometašev na Otoku, pa se je na Twitterju oglasila Bardsleyjeva boljša polovica in zatrdila, da vse skupaj še zdaleč ni tako hudo, kot izgleda na posnetku. ''Videla sem The Sun, dva fanta se zabavata, video ne pokaže, da Wayne skoči pokonci in se smeje skupaj s Philom,'' je zapisala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.