Šport > Nogomet
2403 ogledov

Nekdanji zvezdnik Barcelone danes izgleda tako. Ga prepoznate?

Samuel Eto'o Profimedia
Mnogi navijači Barcelone ter drugi ljubitelji nogometa so bili presenečeni oz. celo šokirani, ko so videli nekdanjega zvezdnika katalonskega ponosa na delu na humanitarni tekmi.

"Je to res on?" so se mnogi spraševali, ko so videli, da na modrem dresu dobrodelne tekme "Game4Ukraine" piše Samuel Eto'o. Nekdanji vrhunski kamerunski nogometaš, ki je v dresu Barcelone mreže nasprotnikov tresel kot za stavo, se je upokojil pred štirimi leti, na dobrodelni tekmi v Londonu pa je vse skupaj presenetil z videzom. Opaziti je namreč, da je po končani karieri poklicnega nogometaša pridobil kar nekaj kilogramov. 

Danes 42-letni Eto'o sicer od konca leta 2021 vodi kamerunsko nogometno zvezo, na Stamford Bridgu pa so mu tokrat delali družbo številni legendarni nogometaši evropskega klubskega nogometa. Zbrala so se takšna imena, kot so Robert Pires, Clarence Seedorf, Fabio Cannavaro, Gerard Pique, Petr Čech, Andrij Ševčenko, Darijo Srna, Per Mertesacker in drugi. Tekma med modrimi in rumenimi (barvi ukrajinske zastave, op. p.) se je zaključila z 2:2. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.