Šport > Nogomet
25 ogledov

Nemci: "Tudi Šuker člen stavne verige!"

Šuker se je pred leti takole pogovarjal s Franzem Beckenbauerjem (v sredini). Pr Žurnal24 main
Po poročanju nemškega Sueddeutscheja naj bi bil v eno izmed stavnih afer vpleten tudi nogometaš Davor Šuker. Nekdanji napadalec Reala in Arsenala naj bi bil povezan z bratoma Šapina.

Nemški časnik Sueddeutsche sicer ne navaja točne vloge Davorja Šukerja v stavni aferi, a nekdanjega reprezentanta Hrvaške in člana Reala Madrida ter Arsenala kljub vsemu navajajo v povezavi z zloglasnima bratoma Šapina. Kot je že znano, sta omenjena brata pred leti nameščala tekme s pomočjo sodnika Roberta Hoyzerja. Za nekdanjega reprezentanta in vročega kandidata za predsednika Hrvaške nogometne zveze (HNS) bodo obtožbe prav gotovo hud udarec.

Časnik Šukerjevo ime natančneje povezuje z Mariom C., kateremu so skupaj z ostalimi obsojenimi pred meseci začeli soditi v Bochumu. Omenjeni Mario C. naj bi namestil tekme na turneji NK Travnik v Švici, pomoč pa je iskal ravno pri Šukerju. Seveda gre za iste ljudi, ki jih obtožujejo nameščanja 32 nogometnih tekem, tudi v Sloveniji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.