Šport > Nogomet
102 ogledov

Nemčija: Brečko z 1,6 promila vozil po tračnicah!

Brečko Bild Köln Podolski Schumacher bild.de
Iz Nemčije prihajajo nove slabe novice za selektorja slovenske nogometne reprezentance Slavišo Stojanovića. Spletna stran nemškega tabloida Bild namreč poroča, da je policija ustavila pijanega nogometaša Kölna Miša Brečka, ki naj bi s svojim BMW X5 vozil po železniški progi. Avto uničen, z Brečkom vse v redu, a čaka ga huda kazen.

Slovenski nogometni reprezentant Mišo Brečko se je znašel v središču velikega škandala. Branilec nemškega prvoligaša 1. FC Köln naj bi po poročanju spletne strani tabloida Bild v noči na torek po klubski zabavi, na kateri je bil prisoten tudi legendarni voznik formule 1 Michael Schumacher, pijan sedel za volan svojega BMW X5. To pa še ni bilo vse, saj naj bi Trboveljčan z 1,6 promila alkohola v krvi vozil kar po železniški progi!

Simeunovič: "Igralci odhajajo na čuden način"
Novaković: "Čast je bilo igrati za Slovenijo"
Koren: "Zaključujem reprezentančno kariero"

"Preden sem prišel na postajo Heumarkts sem naenkrat opazil avto, ki je vozil po progi za menoj," je o dogodku na ulici Pipinstrasse ob 2.15 zjutraj povedal 46-letni voznik kölnskega mestnega vlaka. Brečkov avtomobil je bil povsem uničen, s počenimi pnevmatikami in poškodovanim podvozjem. Policisti so odredili preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal kar 1,6 promila. Branilec Kölna je policistom pojasnil, da prihaja z zabave, kako se je znašel na tirih, pa ni znal pojasniti.

"Moja velika napaka je bila, da sem se v takem stanju usedel za volan," je za Bild že izjavil Brečko. "Žal mi je zaradi tega, kar se je zgodilo. Moral bi misliti le na tekmo v Nürnbergu. Hvala Bogu, da se pri tem ni poškodoval nihče drug," je še pristavil za Express. Brečko naj bi se po poročanju tabloida vračal s klubske zabave (karnevala), na kateri je bil poleg slovitega Michaela prisoten tudi njegov oče Rolf Schumacher in žena Corinne. Kölnov trener Ståle Solbakken, ki je po prihodu h Kölnu prvič sodeloval na tovrstni zabavi, je bil sicer navdušen, ko pa je v torek zjutraj odprl prvo spletno stran, pa verjetno ne več.

Novica prihaja v sklopu manj kot sedmih dni, v katerih sta reprezentančno slovo vzela kapetan Robert Koren in Brečkov klubski soigralec Milivoje Novaković.

Komentarjev 5
  • reddevil 22:04 15.februar 2012.

    Sicer so me zradiral, pa vseen. Vprašaj domorodce, pa ti povedo kaj je prav. Trbov'c.

  • brez_komentarja 09:43 15.februar 2012.

    Red Bull ti da krila, Schumi pa mal preveč alkota :)

  • lovra 17:43 14.februar 2012.

    Mu je dal Schumi preveč navdiha,alko pa krila