Šport > Nogomet
16 ogledov

Nemirna noč za zvezdnike Reala

(Real Madrid - Napoli) EPA
Navijači Napolija so poskrbeli, da nogometaši Reala pred obračunom z Neapeljčani niso mirno spali.

Madridski Real je na prvi tekmi s 3:1 doma premagal Napoli, nocoj pa bo v Neaplju na sporedu povratni dvoboj. Za nemirni spanec zvezdnikov so poskrbeli navijači domačega kluba, ki so vzklikali in peli pred hotelom v katerem so se nahajali nogometaši španskega velikana.

Vse skupaj je spominjalo na leto 1987, ko so Napolitanci igralcem Reala celo noč pod okni peli serenade in takrat šokirali Špance. Ti so tokrat verjetno vedeli, kaj jih čaka.

"Morda imamo tri odstotke možnosti za napredovanje, a moramo poizkusiti. Odločeni smo in Real bi lahko tukaj trpel. No, oni so na takšne reči že navajeni, mi nismo. So le prvaki Evrope," je pred tekmo dejal trener Napolija Maurizio Sarri.

Na drugi današnji tekmi se bosta pomerila Arsenal in Bayern, v zadnjem času nerazpoloženi Londončani so pred misijo nemogoče. Na prvi tekmi v Münchnu so ob polčasu sicer držali rezultat 1:1, a nato izgubili z 1:5.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.