Šport > Nogomet
33 ogledov

Nemški nogometaš nasprotniku zlomil nogo

Johannes Geis EPA
Ekipa Borussia Mönchengladbach se je lahko v nemški Bundesligi veselila zmage nad ekipo Schalke 04. Uspeh pa jim je zagrenil grd prekršek igralca Schalkeja Johannesa Geisa.

V desetem krogu nemške prve lige Bundesliga je sedmouvrščena ekipa Borussia Mönchengladbach s 3:1 premagala Schalke 04. A veselje je ekipi iz Mönchengladbacha zagrenil grd prekršek igralca Schalkeja Johannesa Geisa, ki je nasprotniku Andreju Hahnu zlomil nogo. Za nevaren skok v levo nogo Hahna, je Geis takoj dobil rdeč karton, pričakuje pa se tudi, da mu bo nemška nogometna zveza naložila več tekem prepovedi nastopanja.

Geis se je Hahnu osebno za prekršek že opravičil in na Facebooku objavil daljše opravičilo. "Ne najdem beseda za to, kar se je danes zgodilo. Zelo mi je žal za grd prekršek nad Andrejem. Opravičujem se njemu, njegovi družini, klubu in vsem navijačem. Situacije nisem pravilno videl in njegovo gibanje narobe ocenil. Kdor me pozna, ve, da sem pravičen športnik in se mi v karieri kaj takega še ni zgodilo. "

 

Ich kann gar nicht in Worte fassen, was heute passiert ist. Mir tut das schlimme Foul an André sehr Leid und ich...

Posted by Johannes Geis on 25. oktober 2015
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.