Šport > Nogomet
15 ogledov

Nenezič menja Fornezzija

Igor Nenezič v akciji proti napadalcu Domžal Dariu Zahori. Žurnal24 main
Selektor Matjaž Kek je pred jutrišnjim zborom nogometne reprezentance v Brdu pri Kranju vpoklical Igorja Neneziča, ki bo zamenjal Sašo Fornezzija.

Slovenska nogometna reprezentanca se bo v sredo ob 12. uri zbrala na standardni postojanki v Brdu pri Kranju. Predviden je prihod vseh igralcev z izjemo Valterja Birse in Bojana Jokiča, ki bosta zaradi obveznosti pri francoskemu Sochauxu prispela šele v petek. Selektor Matjaž Kek je objavil eno spremembo glede na prvotni seznam, saj bo vratarja dunajske Austrie Sašo Fornezzija, ki zaradi osebnih razlogov ne bo prispel na zbor reprezentance, zamenjal vratar ajdovskega Primorja Igor Nenezič. Po zboru se bo reprezentanca odpravila na Obalo, kjer bo trenirala na igriščih v Kopru in Dekanih, zadnji trening pa je predviden v torek, 20. 11., na bežigrajskem stadionu. S sedeža Nogometne zveze Slovenije so še sporočili, da bo cena vstopnic enotna, in sicer deset evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.