Šport > Nogomet
19 ogledov

''Neprestano nam berejo z ustnic''

rafael benitez EPA
Trener belega baleta je razkril, da se, ko je jezen, raje obrne stran od kamer, ki v Španiji in v Italiji prežijo na vsako besedo.

Ob prihodu Rafaela Beníteza na klop Real Madrida se je govorilo, da mora po naročilu kluba nekdanji trener B-ekipe veliko bolj paziti na telesno težo, da bi tako zmanjšal možnost žaljivega skandiranja nasprotnih navijačev.

Toda v druženju z mediji vedno bolj sproščeni Benítez je zdaj pred sobotno tekmo z Málago razkril, da ga jezi dejstvo, da mora biti pazljiv pri vsaki izrečeni besedi ob robu igrišča.

"Ne želim, da bi obžaloval kaj, kar izrečem v jezi, zato se takrat, ko sem jezen, obrnem stran od kamer," je priznal nekdanji trener Liverpoola. "Normalno je, da ste jezni, ko vidite kaj, kar vam ni všeč.

"Toda italijanske in španske TV-hiše neprestano berejo z ustnic, kar se pred 20 leti, ko sem igral, ni dogajalo. V jezi se lahko reče marsikaj, zato se je bolje obrniti stran od kamer."

In res - o čemu vse morajo trenerji dandanes razmišljati ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.