Šport > Nogomet
31 ogledov

Nesojeni trener Olimpije ima dve službi

harry redknapp EPA
Angleški nogometni strokovnjak Harry Redknapp, ki se je decembra omenjal kot kandidat za naslednika Marijana Pušnika na klopi ljubljanske Olimpije, si je našel nov posel oziroma kar dva.

"Vzhičen sem, da sta se mi ponudili dve taki priložnosti, obeh nalog se zelo veselim. Derby se bori za napredovanje, verjamem, da lahko Wassallu pomagam že na sobotni tekmi proti velikemu rivalu Nottinghamu. Takoj po tej tekmi bom sicer odletel v Jordanijo, kjer bom tamkajšnjo reprezentanco začasno vodil na tekmah kvalifikacij za svetovno prvenstvo proti Bangladešu in Avstraliji, a 2. aprila bom spet v klubu oziroma na tekmi proti Cardiffu," je dejal velik prijatelj predsednika Olimpije Milana Mandarića, ki bo zaradi prijateljstva tudi prevzel začasno vodenje Jordanije.

"Prijateljujem s predsednikom jordanske zveze in kandidatom za predsednika mednarodne zveze Alijem Binom Husseinom. Prosil me je, če lahko pomagam in sem privolil. Takrat sem bil namreč prost," je razlog, da bo sedel na jordansko klop navedel Redknapp, ki je bil nazadnje trener ekipe Queens Park Rangers, a jo je februarja leta 2015 zapustil, ker je moral na operacijo kolena (tega so mu zamenjali).

Derby County je trenutno z 61 točkami peti na drugoligaški lestvici, pred njim so Burnley (74), Brighton (68), Middlesbrough (67) in Hull City (66). V prvo ligo neposredno napredujeta prvi dve ekipi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.