Šport > Nogomet
18 ogledov

Nesrečni poraz C. zvezde v 94. minuti

Miroslav Klose Žurnal24 main
Beograd je obnorel nogomet. 50.000 navijačev Crvene zvezde je na Marakani videlo izjemno predstavo in nesrečen poraz domačih ljubljencev proti nemškemu Bayernu z 2:3.

Crvena zvezda je bila na pragu velike zmage proti Bayernu v skupini F, a so Bavarci v zadnjih petih minutah obrnili srečanje v svojo korist in slavili zmago s 3:2. Junak srečanja je bil veliki up nemškega nogometa, šele 17-letni Toni Kroos, ki je zmagoviti zadetek dosegel v četrti minuti sodnikovega podaljška. Za domače sta zadela in Ognjen Koroman (16. minuta), Nenad Milijaš (74. minuta), Miroslav Klose pa je zadetke za Bayern dosegel v 20. in 86. minuti.

Hamburg našega Miša Brečka, ki tokrat ni zaigral, je v pokalu UEFA premagal norveški Brann. Bordeaux je bil uspešen proti Galatasarayu, Villareal in Fiorentina pa sta remizirala. HSV je v prvem kolu pokala UEFA z veliko terensko premočjo premagal norveški Brann. Odpor borbenih gostiteljev je z natančnim strelom z vrha kazenskega prostora v 62. minuti strl Kompany. Hamburg je sicer lepo presenečenje sezone, v Bundesligi po desetih kolih zasedajo odlično tretje mesto in za vodilnim Bayernom zaostajajo za pičlih 6 točk.

Veteran Vieri © Getty Images

 
Galatasaray je na stadionu Chaban-Delmas v Bordeauxu začel odlično, saj je že v 22. minuti po prekršku Davida Jemallija in uspešno izvedeni enajstmetrovki Nonde povedel z 0:1. Turki so imeli pobudo še do konca polčasa, toda več kot minimalne prednosti jim ni uspelo priigrati. V drugem polčasu so bolje začeli nogometaši Bordeauxa in v 53. minuti je Cavenaghi izenačil. Gostitelji niso popustili in si z golom Chamakha v 6. minuti priigrali pomembno zmago.

Stadion El Madrigal v Villarealu je tokrat gostil Fiorentino. Hladen tuš so gostitelji doživeli tri minute po začetku drugega polčasa, ko je za Firenčane s približno desetih metrov zadel Christian Vieri . Rumeno-modre je v izdihljajih tekme rešil Joan Capdevilla s prekrasnim zadetkom z glavo.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.