Šport > Nogomet
17 ogledov

Neuer dokazal, da je najboljši na svetu

Manuel Neuer branil kot nor Žurnal24 main
Na prvi polfinalni tekmi Lige prvakov med Schalkejem in Manchester Unitedom je v povsem neprepoznavni nemški ekipi vidno izstopal vratar Manuel Neuer, ki je preprečil še hujši poraz svoje ekipe.

"V prvih 15. minutah smo igrali dobro, nato pa naše obrambe ni bilo več. Oni so napadali na naš gol, toda naš vratar je bil v prvem polčasu sijajen. Veliko se govoi o Neueru kot najboljšeu vratarju sveta. On pa je včeraj to tudi dokazal. Če ne bi bilo njega, bi do polčasa prejeli dva ali tri zadetke," se je svojemu vratarju Manuelu Neuerju poklonil strateg Schalkeja Ralf Rangnick.

Nad predstavo velikega vratarskega talenta, ki bo po koncu sezone zagotovo zapustil Veltins Areno, je bil navdušen tudi sloviti Škot na klopi Manchester Uniteda Alex Ferguson. "To je najboljši vratar proti kateremu smo kdajkoli igrali," je Neureju na dušo popihal Škot, ki mu je po koncu srečanja že na zelenici čestital za izjemno predstavo.

Cena takoj višja za 5 milijonov evrov
Neuer je že pred časom zatrdil, da po sezoni zapušča Schalke. Po informacijah iz Nemčije naj bi odšel k Bayernu, ki pa bo moral za 25-letnika odšteti 25 milijonov evrov, saj je Schalke čez noč ceno povišal za pet milijonov skupne evropske valute.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.