Šport > Nogomet
7304 ogledov

Neverjetno: Kar je Ronaldo storil v Bosni, odmeva v nogometnem svetu

Cristiano Ronaldo Profimedia
Noro, kakšen sprejem za Cristiana Ronalda v Bosni in Hercegovini. In kako jim je legendarni Portugalec odgovoril?

Cristiano Ronaldo je morda res pomahal evropskemu nogometu v slovo, a da pri 38 letih ostaja stroj za zadetke, je dokazal na zadnjih dveh kvalifikacijskih tekmah portugalske nogometne reprezentance (štirje goli).

In sinočnjo tekmo v Bosni in Hercegovini si bo zagotovo zapomnil še kar nekaj časa. Kako tudi ne. Ob zmagi Portugalcev s 5:0 je v Zenici zabil uvodna dva zadetka gostov, ki so že v prvem polčasu povedli s 5:0, kar je bil nato tudi končni izid tekme. Selektor Portugalske Roberto Martinez je Ronalda v 66. minuti, ko je bila tekma seveda že davno odločena, potegnil z zelenice, pri tem pa so bosanski navijači, ki so plačali vstopnico, da bi na delu videli legendarnega Ronalda, glasno žvižgali, ker jim seveda ni bilo povšeči, da je Martinez na klop potegnil živo legendo. 

A kmalu zatem so bosanski navijači začeli skandirati ime: "Ronaldo, Ronaldo, Ronaldo!" Kakopak se je legendarni Portugalec še enkrat več odzval, se vrnil nazaj v "vidno polje" navijačev in jim zaploskal.

Zaploskal pa jim je že na ogrevanju, ko so ga bosanski navijači toplo pozdravili med rahlim tekom po zelenici.  

Tudi sicer je prihod Cristiana Ronalda v Zenico požel ogromno zanimanja navijačev. Tako ga je eden od mladih privržencev želel od blizu pozdraviti že pri hotelu, a so mu to preprečili varnostniki, enemu od navijačev pa je uspelo prelisičiti varnostnike, zbežati na teren in posneti nekaj selfijev z legendarnim Portugalcem. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.