Šport > Nogomet
998 ogledov

Neverjetno, še enkrat si je premislil

Cassano Parma AC Milan Serie A Italija liga prvenstvo EPA
Saga o nekoč odličnem nogometašu, a problematični osebi Antoniu Cassanu, se nadaljuje.

Nekdanji italijanski reprezentant Antonio Cassano je pred časom podpisal pogodbo z Verono, nato prihod preklical, napovedal upokojitev, vendar se premislil in ostal v mestu Romea in Julije. Danes pa se je spet oglasil in povedal, da v Veroni noče ostati.

"Ne nameravam zapustiti nogometa, enostavno pa z njim nočem nadaljevati v Veroni. Po 15 dnevih priprav sem v odličnem telesnem stanju, toda nisem navdušen, da bi moral to dokazovati v tem klubu," je prek facebook strani svoje žene sporočil 35-letni nogometaš.

"Njegova glava ni na pravem mestu. Atletsko je v odličnem stanju, očitno pa v skupini ne more biti miren, imeti razjasnjene reči in hoče ostati doma. Profesionalno ga ne moremo obtožiti, da dela kaj narobe," pa se je oglasil predsednik Verone Maurizio Setti.

Nekdanji italijanski reprezentant, ki je v svoji karieri igral za Romo, Real Madrid, AC Milan in Inter, nogometa ni igral vse od januarja, ko se je razšel s Sampdorio iz Genove. Italijanski mediji so po sporočilu namigovali, da bo v tem mestu, v katerem živi, tudi ostal, kariero naj bi namreč nadaljeval v Genoi.

A nato je prišel še en zaplet. "Po razmisleku sem sprejel končno odločitev, Antonio Cassano ne bo več igral nogometa. Opravičujem se soigralcem, navijačem, trenerjem in vodstvu Verone. Nimam več motivacije, trenutno menim, da je moja prioriteta, da sem s svojimi otroci in soprogo," je v drugem sporočilu napisal 35-letni Cassano.

Komentarjev 1
  • Avatar Džoser
    Džoser 18:37 24.julij 2017.

    Po izgledu na fotografiji in razmišljanju ni vreden nit penija. Mesiju niti do gležnjev ne seže.