Šport > Nogomet
23 ogledov

Neymar na klopi – trener odpuščen

Neymar je v tretjem nastopu za brazilsko izbrano vrsto zabil dva gola za zmago p Žurnal24 main
Ker je trener Santosa iz Sao Paula zaradi spora na klopi pustil mladega zvezdnika Neymarja, ki si ga v svojih vrstah želi Chelsea, je vodstvo kluba po tekmi odpustilo trenerja Dorivala Juniorja.

Dorival Junior, trener Santosa, za tekmo proti Corinthiansu zaradi spora na treningu v ekipo ni uvrstil mladega zvezdnika Neymarja. To je tako razjezilo upravo kluba, da ga je nemudoma odpustila. Do spora je prišlo, ker naj bi Neymar pred dnevi na treningu ozmerjal trenerja in svoje soigralce, ker mu trener ni pustil izvajati enajstmetrovke na tekmi proti moštvu Atletico Goianiense. Trener ga je kaznoval z eno tekmo prepovedi igranja, ki jo je tudi odslužil. Neymar naj bi vnovič zaigral na tekmi proti Corinthiansu, vendar si je trener premislil in dejal, da Neymarja ne bo v kadru niti za to tekmo. Uprava se je postavila na stran mladega zvezdnika in trenerja takoj odpustila.

Predsednik kluba Luis Alvaro de Oliveira Ribeiro je dejal, da se trener preprosto ni držal dogovora in s tem izgubil njegovo zaupanje. S svojo potezo je izpodbijal njegovo avtoriteto in s takšnim človekom klub ne more sodelovati, je svojo odločitev podkrepil predsednik kluba. Ker Dorivala ni več v klubu, je na sredini tekmi s Corithiansom Neymar le zaigral, dosegel en gol, a je Corinthians (Ronaldo zaradi poškodbe ni igral) vseeno zmagal s 3:2.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.