Šport > Nogomet
12 ogledov

Neymar ne ve nič o Realu

Neymar Santos brazilski nogomet EPA
Neymar je zanikal pisanje nekaterih uglednih italijanskih medijev, ki poročajo, da je Neymarjev dogovor z Realom praktično že sklenjen. "Nič ne vem o tem," pravi Brazilec.

Trenutno najbolj vročo mlado robo na nogometnem trgu Neymarja da Silvo Santosa Juniorja v zadnjem času pogosto povezujejo s prestopom v Real Madrid. Še več, italijanski sky.it piše, da je prestop Neymarja iz FC Santosa že dogovorjen. Vrednost prestopa pa naj bi znašala kar 40 milijonov evrov. Pisanje italijanskih kolegov je hitro zanikal sam Neymar, ki je za brazilski Globoesporte zavrnil pisanje Italijanov. "Nič ne vem o tem. Danes je moja glava le pri Santosu."

Prestop iz FC Santosa je za isti medij zanikal tudi Luis Alvaro de Oliveira Ribeiro, predsednik brazilskega kluba. "Ponudba ne obstaja in če je prišla, je v istem hipu tudi odšla. Takšne novice se v medijih vedno pojavljajo pred pomembnimi tekmami (v sredo FC Santos igra tekmo s Peñarolom, op. p.). To je zgolj šala.''

Predsednik kluba je še dodal, da klub že išče nove sponzorje, ki bi FC Santosu omogočili podaljšanje pogodbe z Neymarjem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.