Šport > Nogomet
23 ogledov

Neymar ni bil povsem nedolžen

neymar Profimedias
Neymar je v poslednjih sekundah tekme na gostovanju v Valencii provociral domače navijače, ki so nato vanj zalučali plastenko, razkriva posnetek z drugega zornega kota.

Sobotni obračun devetega kroga La Lige med Valencio in Barcelono je zaznamoval incident v 94. minuti, ko so domači navijači s plastenko zadeli Neymarja.

Ob udarcu so teatralno reagirali kar štirje nogometaši katalonske ekipe.

Posnetek, ki so ga na spletu objavili navijači Valencie, kaže na to, da je Neymar po dosežem golu Lionela Messija provociral domače navijače in pri tem odločno gestikuliral z rokami.

V odgovor mu je v glavo priletela plastenka, kar je tako razjezilo Messija, da je za trenutek povsem izgubil živce.

''Valencia obsoja dejanje navijača, ki je vrgel plastenko v nogometaša Barcelone. Ne toleriramo nasilnega vedenja in v klubu bomo incident preiskali. Nadaljevali bomo s prevntivnim delom, da se v prihodnosti takšne stvari ne bi več dogajale,'' je sporočilo vodstvo domačega kluba.

Valencia je bila vse do 94. minute na pragu točke proti aktualnemu španskemu prvaku, ki mu je zmago z bele točke priigral Messi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.