Šport > Nogomet
14 ogledov

Neymar: "V tunelu se ni zgodilo nič."

Neymar EPA
Brazilski kapetan zagotavlja, da je bil brez pravega razloga kaznovan s prepovedjo igranja na štirih tekmah

Neymar je Copo Américo zaključil že po drugem kolu predtekmovanja. Na tekmi s Kolumbijo je bil namreč zaradi divjanja po zadnjem sodniškem žvižgu izključen, zaradi žaljenja sodnika si je prislužil štiri tekme kazni, kar ga je oddaljilo od južnoameriškega prvenstva v Čilu.

Neymar je že ponedeljek zapustil tabor Brazilije in se odpravil domov. Potrdil je, da je bila odločitev zveze, da se na kazen ne pritoži, sprejeta z njegovim soglasjem. "To je bila družinska odločitev. Govoril sem z očetom in nato odločitev sporočil Dungi in direktorju ekipe Glimarju Rinaldiju. Oba sta se strinjala z mano," je za Jornal Nacional dejal Neymar.

"V tunelu se ni zgodilo nič. Bil sem tam, da bi vprašal sodnika, zakaj me je izključil. Nato se je naredila gneča, prišli so varnostniki, ki so mislili, da sem nervozen, da želim napasti sodnika. Tako se je vse skupaj odvilo," je pojasnil zvezdnik Barcelone.

Kljub njegovi odsotnosti Neymar verjame, da so Brazilci, ki se bodo v četrtfinalu pomerili s Paragvajem, sposobni priti do naslova. "Mislim, da je v ekipi dovolj življenja tudi brez Neymarja. Igralci so pokazali, da lahko dobivajo tekme in zmagajo na Copi. Brazilija ima veliko dobrih igralcev in povsem verjamem v njih. To so velika imena, ki bodo opravila posel," je sklenil Neymar.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.