Šport > Nogomet
988 ogledov

Messi in Neymar v Parizu preživljala peklenske čase

Messi Neymar Epa
Nogometnima zvezdnikoma njun skupni čas v Parizu, za razliko od tistega v Barceloni, ni ostal v najlepšem spominu.

Brazilski nogometni zvezdnik Neymar trdi, da sta z argentinskim asom Lionelom Messijem pri francoskem PSG doživljala pravi pekel. V pogovoru za brazilsko spletno stran Globesporte je Neymar povedal, da se zelo veseli, da je Messi lani z Argentino osvojil naslov svetovnega prvaka, obenem pa je zelo žalosten ob misli na svojega soigralca.

"Zelo sem bil vesel za Messija za vse, kar je dosegel, po drugi strani pa tudi žalosten, ker je doživljal mešane občutke. Z Argentino je osvojil naslov svetovnega prvaka in izpolnil sanje, a obenem je doživljal pekel pri PSG-ju," je o najboljšem nogometašu leta še povedal 31-letni Brazilec.

Messi Neymar | Avtor: Epa Epa
Neymar se v pogovoru za Globesporte, kot ga navaja nemška tiskovna agencija dpa, ni spustil v podrobnosti, a dodal, da so Messija v francoski prestolnici neupravičeno kritizirali in da si Argentinec ob odhodu z nogometnega vidika ni zaslužil načina, kot se je zgodil.

Neymar in Messi, slednji je letos odšel v Miami, sta za PSG igrala dve sezoni. Že pred tem sta bila med letoma 2013 in 2017 tudi soigralca pri Barceloni. Vsaj Messi pa je na katalonski klub še vedno navezan saj je nedavno na eni od novinarskih konferenc poudaril, da si ni želel zapustiti Barcelone. Tudi sam je takrat povedal, da so bili časi pri PSG težki.

V dresu Miamija Messi spet blesti. Klub je v uvodu v sezono popeljal do devetih zaporednih zmag in slavja v ligaškem pokalu. Prav danes pa se je njegov Inter Miami veselil še prestižne zmage nad branilci naslova Los Angelesom s 3:1. Kar pri dveh golih je bil podajalec prav Messi.

Tudi Neymar je pred nekaj tedni zapustil Pariz in se preselil na Arabski polotok k Al Hilalu.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.