Šport > Nogomet
18 ogledov

Neymar zanikal odhod v Real

Neymar Reuters
Brazilski čudežni deček je po reprezentančnem porazu proti Nemčiji znova zavrnil medijska namigovanja, da naj bi se že dogovoril za prestop v Real Madrid: "Še vedno sem igralec Santosa."

Neymarja mediji že vse poletje selimo v številne evropske velikane. Najresnejši naj bi bili pri Real Madridu, ki naj bi si po nekaterih informacijah tudi že zagotovil storitve velikega brazilskega talenta.  A 19-letni napadalec je po prijateljski tekmi med njegovo Brazilijo in Nemčijo v Stugarttu tovrstne navedbe odločno zanikal. "Ne, ne. Še vedno sem igralec Santosa. Nič se ne dogaja. Povedal sem že … jaz sem igralec Santosa," je dejal Neymar. Očitno bo torej mladenič vsaj še eno leto vztrajal v tujini, nato pa se podal novim izzivom naproti.

Neymar je besedo ali dve spregovoril tudi o porazu proti Nemčiji, ki je Brazilce premagala sploh prvič po letu 1993. Elf je slavil s 3:2, drugi zadetek za Brazilce pa je v 92. minuti zabil ravno Neymar. "To ni rezultat, ki smo ga želeli, toda moramo dvigniti glave in nadaljevati z delom. Potrebujemo nekaj več časa, da stvari pridejo na svoje mesto," je še povedal Neymar.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.