Šport > Nogomet
25 ogledov

Neymarju za rojstni dan uničili pričesko!

Neymar Elano Santos rojstni dan darilo Reševalni pas/Twitter
Brazilski zvezdnik Neymar je v nedeljo zabil jubilejni stoti ligaški gol, in to ravno na svoj rojstni dan, ki si ga deli skupaj s Portugalcem Cristianom Ronaldom. Veliki mejnik Santosu kljub vsemu ni pomagal, saj je izgubil proti Palmeirasu (1:2). Soigralci so Neymarju voščili na prav poseben način.

Neymar je do izjemne številke stotih zadetkov prišel v vsega treh sezonah igranja pri Santosu. Nič čudnega, da sta njegovi logični destinaciji čez nekaj let praktično samo španska giganta Real Madrid in Barcelona. Brazilec je svoj jubilejni gol dosegel na tekmi Campeonata Pauliste proti Palmeirasu, ki jo je Santos izgubil z 1:2.

Stoti gol je Neymar na svoji 186. tekmi dosegel z glavo. Statistično jih je 82 zabil za Santos, osem za Brazilijo, devet za mlado reprezentanco Brazilije in enega za U-17 reprezentanco carioc. Sedem izmed svojih stotih golov je Neymar zabil z glavo, 70 z desnico, 21 pa z levico. V zadnjih dveh letih je skupno zabil kar 84 golov.

Takole so Neymarju "voščili" njegovi soigralci, ki jim je uspelo s čokoladnim prelivom, moko in verjetno še čim povsem uničiti njegovo prepoznavno pričesko. Torto je torej Neymar dobil kar na glavi:

Neymar Elano Santos rojstni dan darilo | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.