Šport > Nogomet
57 ogledov

"Nezaslišano in nagnusno!"

cristiano ronaldo EPA
Predstavniki Cristiana Ronalda so demantirali navedbe nemškega Spiegla in kategorično zanikali, da je nogometaš leta 2009 posilil takrat 20-letno Američanko.

Podjetje Gestifute, ki ga vodi nogometni agent Jorge Mendes, se je v uradni izjavi odzvalo na resne obtožbe na račun nogometnega superzvezdnika Cristiana Ronalda, ki jih je v javnost lansiral spletni portal nemškega tednika Spiegel.

Po navedbah nemškega medija naj bi Ronaldo tik pred prestopom v Real Madrid leta 2009 v Las Vegasu posilil mlado dekle in ji za njen molk plača slabih 260.000 evrov. Spiegel se pri tem sklicuje na zapise v dokumentih Football Leaks.

V taboru nogometnega superzvezdnika so nad pisanjem zgroženi ter obtožbe označujejo za ''nagnusne in nezaslišane''. Ronaldo bo, kot so zapisali, naredil vse, kar je v njegovi moči, da opere svoje ime.
''Danes je nemški časopis De Spiegel objavil dolg članek na temo domnevne obtožbe posilstva na račun Cristiana Ronalda iz leta 2009. Članek ni nič drugega kot novinarska fikcija. Domnevna žrtev se ne želi izpostaviti in potrditi verodostojnosti teh obtožb. Časopis je zgodbo utemeljil na nepodpisanih dokumentih, brez identifikacije vpletenih ter na podlagi odvetnikove elektronske pošte, ki se ne nanaša na Ronalda in katere avtentičnosti ne moremo preveriti. In domnevnem pismu, ki naj bi ga Ronaldu poslala žrtev, a on tega pisma ni nikoli prejel. Obtožbe so lažne in Ronaldo bo naredil vse, kar je v njegovi moči, da reagira. Obtožbe o posilstvu so nagnusne in nezaslišane. Ronaldo ne bo dopustil, da blatijo njegov ugled,'' so sporočili iz tabora napadalca Real Madrida.

Ronaldov odvetnik Johannes Kreile je odločno zanikal vpletenost njegovega klienta in napovedal pravne posledice za vse odgovorne.

 
Komentarjev 6
  • Bethesda 10:11 16.april 2017.

    A ga niso enkrat razkrili, ko je lagal da je dal v humanitarne namene? Ne verjamem mu nic. Kolikor on daje, je isto kot bi jaz dal en cent.

  • jozicamurn 22:08 15.april 2017.

    Mislim, da ta pomehkuženi Portugalec sigurno ne bi mogel posiliti nobene. Pomoje je na tarči zato, ker je poln denarja. Podobno se je dogajalo tudi z Michael Jackson-om, ko so ga obtožili za pedofilijo, ko pa je hotel da naj ...prikaži več že enkrat nehajo s takšnimi obtožbami in obljubli 200.000 USD za izvensodno poravnavo, je pa vse utihnilo. Pravi starši bi šli do konca je tako? Ronaldo daje velko v humanitarne namene in mislim, da so punce bolj kot ne lažnivke, ki so občutile priložnost lahkega zaslužka.

  • Zan Marega 17:09 15.april 2017.

    saj je toplovodar...takrat pa se je očitno še iskal...ga pa rajca posiljevanje žensk očitno...to je že druga obtožba proti njemu za posilstvo...prvič je bil obtožen 2005 pa so tudi takrat vse prikrili.....