Šport > Nogomet
1 ogledov

Ni kriv alkohol, temveč prašičja gripa

Micah Richards v zadnjih dveh sezonah odlično igra za Man City in Anglijo. Žurnal24 main
Vse več športnikov zboleva za prašičjo gripo. Virus je strašil med čilenskimi nogometaši, med igrali tenisa v Wimbledonu ... Zdaj je v bolniški postelji angleški nogometaš Micah Ricards.
 

Zboleli štirje Monačani

Za novo gripo so zboleli tudi štirje nogometaši Monaca. Klub jih ni imenoval poimensko, sporočili so le, da so zboleli na pripravah v Vichyju. Počutijo se že boljše in z njimi bo vse v najlepšem redu.

Branilec Manchester Cityja in angleški reprezentant Micah Richards je virus nove gripe staknil na počitnicah na Cipru. Kot poročajo v sobotnih izdajah britanskih časnikov zdaj Richards doma že okreva. 21-letni nogometaš je prejšnji mesec igral za mlado angleško reprezetanco, nato pa si je vzel čas za dopust. "Najprej sem mislil, da gre za težave z dihali ali pa zastrupitev z alkoholom," je Micah dejal v pogovoru za The Sun. "Bil sem povsem brez moči. Nisem se mogel premikati in jesti. Prijatelji so mi hrano in vodo nosili kar v posteljo. Ko so mi zdravniki povedali, da imam prašičjo gripo, so se mi začele po glavi poditi številne grozne reči. Na televiziji sem videl, da nekateri za to gripo umirajo." V Veliki Britaniji je za posledicami nove gripe umrlo 15 ljudi, Richards ne bo med njimi, saj se že počuti boljše. "Zdaj je že kar dobro. Kmalu bo okreval," je potrdil njegov oče Lincoln Richards. Se pa zaradi bolezni Richards ne bo udeležil priprav svojega Manchester Cityja, ki se začenje v sredo (odpotovali bodo v Južno Afriko).
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.