Šport > Nogomet
5 ogledov

Ni plač, ni tekme: Triglav ostal doma

Gorica Triglav prva liga Stjepanović Coda Anže Petkovšek
Nogometaši Triglava ne bodo zaigrali na prijateljski tekmi z Wolfsbergerjem, ker jim vodstvo kluba še vedno ni izplačalo septembrskih plač.

Nogometaši Triglava iz Kranja, slovenski nogometni prvoligaši, so se odločili, da ne bodo odigrali prijateljske tekme, ki bi morala biti danes v bližini Celovca z avstrijskim prvoligašem Wolfsbergerjem, so sporočili iz gorenjskega kluba. Celotna članska ekipa se je za ta korak odločila zaradi zamujanja pri izplačilih septembrskih plač.

"Ta odločitev me je presenetila, saj nogometaši v klubu deloma ali pa v celoti živijo od igranja nogometnih tekem. Plače za mesec september zamujajo, na kar smo igralce opozorili že oktobra. Ta teden smo se pogovarjali in dogovarjali, vodstvo je nogometašem dalo popolno garancijo, kdaj bodo dohodki na računih, a se je moštvo vseeno odločilo, da tekme ne odigra. Ob tej priložnosti se moramo opravičiti tudi avstrijskim gostiteljem, ki so se zares potrudili z organizacijo tekme," je svoje stališče pojasnil predsednika Triglava Beno Fekonja.

Naslednje prvenstveno srečanje Triglava bo na programu 23. novembra, ko Gorenjci gostujejo v Novem mestu pri Krki.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.